Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Termeni si conditii

Termeni generali

Asociatia Argumentum Nostrum este o persoana juridica, ONG cu activitate non-profit cu sediul in Cluj-Napoca, Cal. Dorobantilor 25/38, avand CUI 35543557, adresa de e-mail argumentum.nostrum@gmail.com.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.argumentumnostrum.ro, Asociatia Arguemntum Nostrum isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Drepturi de autor

Continutul site-uluiwww.arguemntumnostrum.ro este proprietatea Asociatiei Argumentum Nostrum.

Asociatia Argumentum Nostrum garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul www.argumentumnostrum.ro, in interes personal  si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Asociatiei Argumentum Nostrum fara acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea Asociatiei, sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de Asociatie exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de inregistrare vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea inregistrarii, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii). etc.

Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea inregistrarii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa Asociatiei.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre Asociati Argumentum Nostrum cu o cerere scrisa, datata si semnata. Asociatia se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

Asociaita nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.

Politica de confidentialitate

Va invitam sa accesati, de asemenea, pagina Politica de confidentialitate care se aplica, vizitei dumneavoastra pe pagina noastra web.

Obligatiile de inregistrare ale utilizatorului

In vederea utilizarii serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

Plata si livrarea produselor

Nu sunt aplicabila.

Returnarea produselor achizitionate la distanta

Conform O.U.G. 34/2014,

Asociatia nu deconteaza donatiile deja platite. Cei care numai sunt disponibili sa participe la programele pe care au sustinut prin donatie, au posibilitatea sa se aleaga un program nou, dar  suma respectiva nu va fi restituita.

Conciliere

In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu activitatea Asociatiei Argumentum Nostrum va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: argumentum.nostrum@gmail.com. Orice conflict aparut intre participanti si asociatie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti.  In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

Alti Termeni

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si Asociatia Argumentum Nostrum pentru utilizarea acestui site.