Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

2022-es nyári programkínálatunk

2022-es nyári programkínálatunk

Örömmel jelentjük be, hogy 2022-ben újra megszervezzük az Anyó, Grund és Erdei Óvoda/Iskola programjainkat, amelyre várjuk minden óvodás és kisiskolás gyerek jelentkezését. Ezen a nyáron is folytatjuk Tanoda programunkat, amelynek keretében egyéni és kiscsoportos tevékenységeken segítünk elemista diákoknak az iskolai felzárkózásban, tanulásban.

A csoportjainkat az Események menüpontban találják honlapunkon, ott válogathatnak időpont, helyszín, téma szerint közöttük. Használják bátran a keresés opciót, illetve naptárnézetben is böngészhetnek a csoportfoglalkozások között. Az eseményekre való regisztráció június 1-én indul.

A csoportfoglalkozásokra való jelentkezés előzetes regisztrációhoz kötött. Folyamatosan figyeljük a visszalépéseket is, ezért a várólistára jelentkezők is sorra kerülhetnek.

A programjainkon való részvétel ingyenes. Egyesületünk működését programtagdíj formájában támogatja minden iratkozáskor, amely fedezi a gyermekek ebédköltségeit is.

Támogatóink: a Magyar Kormány a Bethlen Gábor Alap közreműködésével, a kolozsvári városi tanács, Kolozs megyei tanács. A program terjeszkedését a Communitas alapítvány támogatja.

Nincs hozzászólás

Írjon megjegyzést