Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Kedves szülők! A weboldal egy béta verziója aktív, az esetleges hibákért/kellemetlenségekért elnézést kérünk. Köszönjük a megértést!

TANODA

Esemény dátuma

július 4, 2022-

július 29, 2022

Esemény ideje

10:00 de. - 2:00 du.

Esemény helyszíne

Apáczai Csere János Elméleti Líceum

Teljes július hónapban a Tanoda programunk várja azokat az érdeklődőket, akik szeretnének egyéni fejlesztő foglalkozásokon részt venni.

Jelentkezhet: nehezen író-olvasó tanulók, tanulási nehézségekkel küszködő diákok.

A gyermekeket Kiss-Cserey Heléna gyógypedagógus várja az Apáczai Csere János Líceumban, naponta 10-14 óra között, óránként zajló egyéni foglalkozásokon.

 

A foglalkozások célja a tanulásban elmaradt tanulók fejlesztése a művészeti nevelés eszközeivel. A képzőművészeti alkotótevékenység vizuális ismeretátadó és képességfejlesztő munka révén valósul meg.

A fejlesztési tevékenységben fellelhető kreativitásfejlesztő gyakorlatok abban segítenek a gyereknek, hogy a fejlesztést ne tanuláskén élje meg, ne legyen annak feladatjellege, hanem játékjellege. A játék fejlesztő hatását megtartva, a különböző részképességek fejlesztése a cél, ezzel is kalandos, kreatív, innovatív folyamattá változtatva a gyógypedagógiai segítséget.

A tevékenység formája: egyéni foglalkozások. Az iratkozás után telefonon, illetve e-mailen felvesszük önnel a kapcsolatot, és egyeztetjük a konkrét időpontot, amikor az egyéni foglalkozások zajlanak. Hetente többször is lehetőség nyílik fejlesztő foglalkozásra járni, erről is iratkozás után, a pedagógussal és önökkel közösen döntünk.

 

Az egyéni foglalkozások adomány alapúak, adományaikat a helyszínen helyezhetik el az erre kijelölt dobozban.

A programot a Nemzetpolitikai Államtitkárság, a Bethlen Gábor Alap, a Kolozsvári Polgármesteri Hivatal tanács támogatásával szervezzük.

FIGYELEM! Az eseményre való regisztrációhoz a honlapra való előzetes regisztráció és bejelentkezés szükséges.

Esemény helyszíne

Helyek száma 30 (20 Maradt)
  • Apáczai Csere János Elméleti Líceum
  • Király utca 26. szám
  • Kolozsvár
  • Románia

Esemény adatai

  • július 4, 2022 - július 29, 2022 10:00 de. - 2:00 du.
Megosztás
HOZZÁADÁS NAPTÁRHOZ