Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Grund – Hidelve 08.22

Esemény dátuma

2022. augusztus 22-

2022. augusztus 26

Esemény ideje

8:30 de. - 5:00 du.

Esemény helyszíne

Hidelve, Református Kollégium Szakiskolája

Hidelvén, a Református Kollégium Szakiskolájában kialakított GRUND programunk iskolásoknak  (6-11 év) biztosít egy hetes nyári programot.

Ezen a héten Kádár Zoltán és Bán Attila várják az oda érkező gyerekeket.

Heti téma: Zenés Vitéz Grund (Virtus Grund)
Zenés vitézek és vitézlányokká válnak a jelenlevő gyerekek, hisz meseszárnyon szállva megjárjuk a ZengőErdő legelrejtettebb zugait, ahol megismerkedünk különböző fegyverekkel és harcmodorokkal, történelmi korok, népek és kultúrák jellegzetes fegyvereivel, eszközeivel, zenéivel és hangszereivel. Történelmi és mesés figurák bőrébe bújva, szabad kézzel és puha játékfegyverekkel együtt „harcolva” és mozogva, a gyermekek olyan élményekre és tapasztalatokra tehetnek szert, amelyek jótékony hatással vannak a szem-kéz és a teljes a test koordinációjára, a feszültségoldásra, (anger management), tanulnak az egyéni helytállásról és a csapatos együttműködésről, s játék közben megtanulnak önmagukra és egymásra is odafigyelni, vigyázni, miközben belekóstolnak különféle harcművészetekbe, a különböző korokba, valamint mesebeli fegyverek kezelésébe. A mozgás, sport és játékos harcművészet mellett, az alternatív zenepedagógia eszközeit használva, a gyermekek mondókákat, énekeket tanulnak, zenei alapokra tesznek szert és különböző hangszereket is megszólaltatnak, így hát a közös idő során több hangszeren is megtanulnak népi és modern gyermekdalokat.

 

A program 9-től 17 óráig tart. A gyermekek 3 fogásos meleg ebédet kapnak, catering szolgáltatás keretében. Az otthonról hozott reggelit a helyszínen is elfogyaszthatja a gyermek. Minden gyermek hozzon SAJÁT VIZES KULACSOT magával, aminek az újratöltését megoldjuk a helyszínen. Kérem, öltöztessék az időjárásnak megfelelően a gyereket! Lázas, náthás gyereket ne hozzanak.

Kérjük a szülőket, hogy 8:30 és 9:00 óra között vigyék a gyermeket a helyszínre, és legkésőbb 17 óráig vigyék haza.

A programra való beiratkozással a szülő elfogadja a program szabályzatát, illetve hozzájárul a GDPR szabályzathoz is.

Amennyiben már nincsenek helyek egy csoportra, ajánljuk a várólistára való iratkozást, így ha visszalépés történik egy már regisztrált személy részéről, jelentkezési sorrendben értesítjük a várólistára iratkozottakat.

Támogatóink: a Magyar Kormány a BGA közreműködésével, a kolozsvári városi tanács, a Kolozs megyei tanács.

FIGYELEM! Az eseményre való regisztrációhoz a honlapra való előzetes regisztráció és bejelentkezés szükséges.

Esemény helyszíne

Helyek száma 23 (3 Maradt)
  • Hidelve, Református Kollégium Szakiskolája
  • Kálvin utca 1. szám
  • Kolozsvár
  • Kolozs megye
  • Románia

Esemény adatai

  • 2022. augusztus 22 - 2022. augusztus 26 8:30 de. - 5:00 du.
Megosztás
HOZZÁADÁS NAPTÁRHOZ