Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Felhasználási feltételek

A jelen beiratkozási kérelem kitöltésével a szülő kérelmezi gyermekének az Argumentum Nostrum egyesület programjaiban való részvételét. A programjainkba való beiratkozást kizárólag az ANYO.ro honlapon teheti meg. A regisztráció utáni felhasználói nevet jövőre is használhatja esetleges beiratkozásnál.

FIGYELEM! Sikeres beiratkozás után automatikus visszaigazoló emailt küldünk a megadott email címre. Beiratkozáskor követni lehet a szabad helyek számát. Amennyiben beteltek a helyek egy adott csoportban, továbbra is iratkozhatnak várakozó listára. Amint felszabadul egy hely a kiválasztott csoportban (visszalépés, feltételek nem teljesítése, stb. okán), levélben kapnak értesítést erről. Az óvodásoknak indított ANYÓ programba 3-6 éves, óvodás, szobatiszta, egészséges gyermeket lehet beíratni. Előnyben vannak azok a gyermekek, akik jelenleg is óvodába járnak. Aki még nem járt eddig óvodába, vagy bölcsődés, feliratkozhat a programba, de csak akkor tudjuk fogadni, ha maradnak szabad helyek a csoportban. Ilyen esetekben az iratkozás után külön megkeressük a szülőket. A kisiskolásoknak indított GRUND programba előkészítős, elsős és másodikos egészséges kisiskolást lehet beíratni.
Mindkét programunkba több testvért is beírathat, ugyanazon felhasználói név alatt.

FIGYELEM! Amennyiben bármilyen ok miatt, mégsem tud gyermeke megjeleni a bejelölt heti foglalkozáson, kérem, haladéktalanul jelezze, hogy más gyermeket fogadhassunk a várakozólistáról. Ezt egyszerűen megteheti, ha a rendszerbe bejelentkezik, és módosítja az opcióját annál a heti foglalkozásnál, amelyen nem tud gyermeke részt venni. A foglalkozás naponta 9-17 óra között zajlik. A gyermekeket 8 órától fogadjuk, otthonról hozott reggelijüket a helyszínen is elfogyaszthatják 8 és 9 óra között. Kérjük a szülőket, hogy legkésőbb 17 óráig vigyék el a gyermekeket. Az óvodások délután a nyári óvodában alszanak. A gyermekek minden nap meleg ebédet kapnak (leves, főétel és desszert). Amennyiben ételallergiás a gyermekük, kérem, jelezzék, és ennek megfelelő menüt biztosítunk. Az ajánlott hozzájárulás adomány formájában: 100 lej/gyermek/hét a nyári óvoda (ANYÓ) programban való részvétel esetén, 130 lej/gyermek/hét a kisiskolásoknak indított nyári iskola (GRUND) programban való részvétel esetén. Minden második és további testvér számára: 70 lej/testvér/hét óvodások esetén, 100 lej/testvér/hét kisiskolások esetén. Az adományokat a tematikus hét első napján fizetheti ki a szolgálatos pedagógusnak, készpénzben. A kifizetéséről szervezési okok miatt nem a helyszínen, hanem

a hetes program lejárta után kapja meg a nyugtát a megadott email címen.
A programot a magyar Nemzetpolitikai Államtitkárság, a Bethlen Gábor Alap, a Kolozsvári Polgármesteri Hivatal, valamint a Kolozs megyei tanács támogatásával szervezzük.